| Neka Bog otkloni svako idolopoklonstvo! | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
.........................
Broj postova : 47 Registration date : 07.05.2007
| Naslov: Neka Bog otkloni svako idolopoklonstvo! uto svi 22, 2007 8:31 am | |
| Naš Bog je ljubomoran Bog (Jer 2, 17) Neka on slomi svaku moć idolopoklonstva nad katolicima! Amen! | |
|
| |
Faith
Broj postova : 151 Age : 42 Localisation : Zagreb Registration date : 04.05.2007
| Naslov: Re: Neka Bog otkloni svako idolopoklonstvo! pet svi 25, 2007 2:19 am | |
| - Biblijski Kršćanin Izreal je napisao/la:
- Naš Bog je ljubomoran Bog (Jer 2, 17)
Neka on slomi svaku moć idolopoklonstva nad katolicima! Amen! Ja ću ići dalje od ovog katolici... Ti Gospodine Isuse KRiste u svakom čovjeku probudi onu istinsku želju da te ponovno susretnu u istini. Otvori ustave nebeske da rose milošću Duha u svako srce ljudsko koje je zarobjeno bilo kakvim idolopoklonstvom, bilo tijelom, duhom ili dušom i kida okove jarmene .! Amen! Slava Ti KRiste! | |
|
| |
| Naslov: Re: Neka Bog otkloni svako idolopoklonstvo! pet svi 25, 2007 3:38 am | |
| Ja ću ići dalje od ovog katolici...
Slažem se s tobom draga sestro monahinjo. Shvatili smo da Suljo nije nikakav katolik iz više razloga. Neki od njih su nekršćanska teologija i loš odnos prema tebi, koja si ipak za katolike uzor.
Nemam ništa, draga monahinjo, protiv tebe iako si zarobljena u tradiciju i religioznost, dapače volio bih da se udaš te da imaš puno djece. Vidi se da si upoznala živoga Isusa, čitaš Pismo, poznaješ teologiju i razumiješ Lutherovu misao te nisi zarobljena mariologijom kao Suljo.
Ako je Božja volja, neka ti se pojavi izabranik tvoga srca kao sunce iza mračnih oblaka.
:sunny: | |
|
| |
Faith
Broj postova : 151 Age : 42 Localisation : Zagreb Registration date : 04.05.2007
| Naslov: Re: Neka Bog otkloni svako idolopoklonstvo! sub svi 26, 2007 12:21 am | |
| DRAGI MOJ bIBLIJSKI KRŠĆANINE IZRAEL! Znaš o mnogim stvarima ja razmišljam, i vjeruj mi mnogo puta još prije mi došlo da prijeđem u protestante, ali eto moj put je ovdje. Drago mi je da si iskren i to poštujem, ali eto, moj način života je ovaj, ali to me ne zadržava da ne slušam nadahnuća Duha Svetoga i tako živim. Ovaj način života mi nije neko omeđeno vrijeme i određeno da tako bude, nego ja gledam dalje od toga. Ja se slažem sa sv. Pavlom: Duhove provjeravajte, dobro zadržite, loše odbacite. Ako mi ovo pomaže da rastem u osobnom odnosu s Živim Bogom, tada mi nitko ne može to zabraniti. Stoga ja sebe ne smatram zarobljenom u tradiciju i religioznost...Dapače, mnoge stavri sam otkrila preko ovog načina života i ne mislim se zaustavit na tome, pa makar imala i hrpu protestanata, pentakostalaca itd za prijatelje i one koji me barem molitvom podržavaju. Razumiješ li? Bez obzira, vjerujem u Trojedinog Boga i na kraju idem k njemu a ne k ljudima u Onaj Dan! Neka je stoga Bog proslavljen i po ovome. a što se tiče Luthera.... Vrlo mi je zanimljiva osoba i njegova rečenica: "Moja savjest je zarobljenik Božjeg svijeta" jest i meni mjerilo. Ljudi su prolazni-Bog je vječan! | |
|
| |
| Naslov: Re: Neka Bog otkloni svako idolopoklonstvo! sub svi 26, 2007 3:53 pm | |
| Draga moja monahinjo! Hvala ti na iskrenom i iscrpnom odgovoru. Lijepo je sve što činiš za Gospodina. Drago mi je što si ga upoznala i želiš vršiti njegovu volju. Ako je njegova volja da ti tu ostaneš, ostani. Samo ne bih volio da propustiš neke važne momente u životu kada ti Gospodin želi dati i više nego što misliš. Ne želim da ovo shvatiš kako ja želim da ti postaneš reformirana kršćanka (to ti već jesi u srcu, velika je razlika u smislu pojmova reformirani i protestant ), samo želim da ustraješ u vršenju Božje volje, te ako je Božja volja želim ti da uspiješ u manastiru. | |
|
| |
Luther Admin
Broj postova : 423 Age : 39 Localisation : Balkan Registration date : 14.04.2007
| Naslov: Re: Neka Bog otkloni svako idolopoklonstvo! pon svi 28, 2007 2:07 am | |
| Ja ću samo dodati: CRKVU KRISTOVU čini svaki čovjek koji se rodio nanovo odozgor. Hvala i slava Bogu za to. Ima jedna alegorija koja je jako poučna. Čujte!
Jedan propovjednik ode u pakao na vrata i upita: ima li ovdje katolika. Rekoše mu:" Ima!" Propovjednik:"Protestanata?" Odgovoriše mu:"IMA" Propovjednik razočaran ode u raj. Na vratima raja upita:"Ima li ovdje katolika, protestanata, pravoslavaca...?" Odgovoriše mu iz raja:"Nema!" Propovjednik zatim upita:"Koga onda ima?" Odovoriše mu:"Imaju oni ŠTO SU SE RODILI ODOZGOR!" The End Ijako ova priča nije točna, već je fikcija- svima nam je pouka. Pismo jasno kaže da oni koji se rode odozgor idu u nebo (Iv3:3). Piše:"Bog nam je dao život vječni; i taj je život u Sinu njegovu. Tko ima sina, ima život; tko nema Sina Božjega, nema života."(Iv5:11-12).
A po pitanju idolopoklonstva, moramo moliti da Bog oslobodi ljude od toga. Idoli osim ikona mogu biti: novac, posao... Isusa moramo uvijek staviti na prvo mjesto, jer Isus reče: "Tko nije sa mnom, protiv mene je i tko ne sabire sa mnom, rasipa." (Matej 12:30). _____________________________________________________ Neka Krist sruši sve idole u ljudima i neka ugledaju Njega. AMEN | |
|
| |
Faith
| |
| |
Trešnja
Broj postova : 90 Registration date : 25.04.2007
| Naslov: Re: Neka Bog otkloni svako idolopoklonstvo! pon svi 28, 2007 11:19 am | |
| Dobro kaže Admin,ima raznog idolopoklonstva,kipovi po crkvama nisu ništa naspram oholosti,škrtosti i tome slićno. Možemo lako biti idolopoklonici raznim stvarima,pa eto molimo se i čuvajmo dragi moji. | |
|
| |
DJ LunaMoon Admin
Broj postova : 82 Age : 39 Localisation : Orasje Registration date : 20.04.2007
| Naslov: Re: Neka Bog otkloni svako idolopoklonstvo! čet svi 31, 2007 7:07 pm | |
| Bill Perkins u svojoj knjizi ''Kad se dobri muskarci nadju u iskusenju'' kaze da je i pozuda idolopoklonstvo Da da. Svaki puta kada pocinemo taj grijeh, poklonemo se demonu koji stoji iza toga grijeha, kaze Bill. Zanimljivo. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Neka Bog otkloni svako idolopoklonstvo! | |
| |
|
| |
| Neka Bog otkloni svako idolopoklonstvo! | |
|