Luther Admin
Broj postova : 423 Age : 39 Localisation : Balkan Registration date : 14.04.2007
| Naslov: Neka Bog Zaustavi Okultizam pon svi 14, 2007 12:25 am | |
| Bože Kralju naš! Sotona, neprijatelj naš mnoge zarobi i kod nas, mnogi odoše u New Age, mnogi idu kod vračara, a beznađe zahvata sve više, put propasti vječne idu. Oče, molim te za oslobođenje svih tih ljudi, djeluj na njih svojom ljubavlju i daj da kleknu pred Tebe i zavape k Tebi, Kralju Naš. Osloboženje im daj, daj im oslobođenje koje je jedino u Kristu, o Bože oslobodi ih i spasi, daj da u Tvojoj slobodi hode i drugima da svjedoče da Ti Jesi- JAHVE, Bog nad svim. Da Bože, vjerujem i zahvaljujem na uslišenjima. U Kristovo ime molim ovu molitvu! Oslobodi ih Bože! AMEN | |
|
Faith
Broj postova : 151 Age : 42 Localisation : Zagreb Registration date : 04.05.2007
| Naslov: Re: Neka Bog Zaustavi Okultizam sri svi 16, 2007 2:19 pm | |
| Kriste Kralju naš. Ti si Velik Bog i tebi ništa nije nemoguče. Molimo te da svojom Krvi uništiš snagu Zloga. Pošalji svoga Duha Svetoga da on svojom pročišćujućom snagom prožme stvorenja Tvoja i tako očisti da uu tvome Duhu veličaju tebe Kralja! U tvoje Ime te molimo da nas uslišiš. Hvala Ti KRiste što čuješ molitvu i uslišavaš svoju djecu! Amen! Aleluja! Slava ti KRiste Kralju moj! | |
|
dominik
Broj postova : 44 Registration date : 17.06.2007
| Naslov: Re: Neka Bog Zaustavi Okultizam čet vel 14, 2008 6:27 am | |
| Ja poznajem ljude zarobljene u okultno... Ziger, zelis li moliti, javi mi se na PM. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Neka Bog Zaustavi Okultizam | |
| |
|