| Crkva Cjelovitog Evanđelja | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
.........................
Broj postova : 47 Registration date : 07.05.2007
| Naslov: Crkva Cjelovitog Evanđelja uto svi 22, 2007 8:29 am | |
| Upoznao sam dva brata iz te Crkve. Ima li koga ovdje na forumu? Oduševili su me letcima i svojom srdašnjošću i radikalnošću u sljeđenju Isusa! | |
|
| |
Luther Admin
Broj postova : 423 Age : 39 Localisation : Balkan Registration date : 14.04.2007
| Naslov: Re: Crkva Cjelovitog Evanđelja sri svi 23, 2007 2:24 am | |
| Dapače, zamjenik pastora Vedran je moj veliki prijatelj i brat i poznajem ga osobno vrlo dobro i još mnoge. Zbilja je divna crkva. Evo ilink: www.cce.hr | |
|
| |
Daniel
Broj postova : 4 Age : 42 Registration date : 15.05.2007
| Naslov: Re: Crkva Cjelovitog Evanđelja ned svi 27, 2007 3:56 am | |
| ja isto idem tamo...pa posjeti nas biblijski kršćaninu Izraelu... | |
|
| |
Faith
Broj postova : 151 Age : 42 Localisation : Zagreb Registration date : 04.05.2007
| Naslov: Re: Crkva Cjelovitog Evanđelja pon svi 28, 2007 3:34 am | |
| - Daniel je napisao/la:
- ja isto idem tamo...pa posjeti nas biblijski kršćaninu Izraelu...
Pitanje- imate li i susrete tamo kod glavnog kolodvora u onoj maloj crkvici? Tamo sam bila par puta.... | |
|
| |
Daniel
Broj postova : 4 Age : 42 Registration date : 15.05.2007
| Naslov: Re: Crkva Cjelovitog Evanđelja uto svi 29, 2007 4:47 am | |
| - Faith je napisao/la:
- Daniel je napisao/la:
- ja isto idem tamo...pa posjeti nas biblijski kršćaninu Izraelu...
Pitanje- imate li i susrete tamo kod glavnog kolodvora u onoj maloj crkvici? Tamo sam bila par puta.... da tam su službe i sve ostalo...to je inače iznamljena starokatolička crkva... | |
|
| |
Faith
Broj postova : 151 Age : 42 Localisation : Zagreb Registration date : 04.05.2007
| Naslov: Re: Crkva Cjelovitog Evanđelja uto svi 29, 2007 3:22 pm | |
| Super. Došla bih češće da čujem pastora vašega kako govori i da malo sa vama slavim Gospdina, ali mi vrijemene dopušta uvijek... Ali samo hrabro u Kristu naprijed! | |
|
| |
dominik
Broj postova : 44 Registration date : 17.06.2007
| Naslov: Re: Crkva Cjelovitog Evanđelja čet vel 14, 2008 6:22 am | |
| Ah, branimirci. Dobri su oni. Imaju vam propovjedi Davida Ravenhilla, kupite si to, za osobni rast. | |
|
| |
Luther Admin
Broj postova : 423 Age : 39 Localisation : Balkan Registration date : 14.04.2007
| Naslov: Re: Crkva Cjelovitog Evanđelja pon vel 18, 2008 3:49 am | |
| Slažem se! U kontaktu sam s njima. Planira se osnovati kršćanska koalicija na prijedlog pastora Marija Dučića. Tako ćemo mi protestanti s pomoću Božjom ostvariti naša prava i kod mnogih ljudi u Hrvatskoj i šire srušiti tabue koje su o nama nametnuli drugi. Molitva mojega srca je da se istina evanđeoska još više raširi po ovim našim prostorima i šire. CCe će ući u povijest, a već je i ušla sa mnogim korisnim potezima za nas protestante. | |
|
| |
dominik
| Naslov: Re: Crkva Cjelovitog Evanđelja uto vel 19, 2008 2:43 pm | |
| Kakva krscanska koalicija? Ajd napisi ovdje sto o tome... A ja cu se pokusati raspitati okolo.. | |
|
| |
Luther Admin
| Naslov: Re: Crkva Cjelovitog Evanđelja sri vel 20, 2008 12:58 am | |
| Najbolje je vidjeti mail koji sam dobio od njih: Poštovani u Kristu,
nakon poduže stanke radi obveza, ali i prijedloga za Kršćansku koaliciju, u privitku Vam, osim ostalog, šaljem i konačni izgled statuta buduće udruge. Molim Vas još jednom pregledajte statut kao i ostale informacije i ako imate kakvu ideju ili prijedlog pošaljite najkasnije do kraja 03. mjeseca jer planiramo navjerojatnije imati osnivačku skupštinu krajem 04. mjeseca. Vjerujem i nadam se kako će ovakva koalicija biti na blagoslov svim kršćanskim zajednicama reformacijske baštine raznih profila jer će svojim jedinstvenom vizijom, načinom djelovanja i projektima utjecati kroz različitost na dobrobit društva u kojem djeluje, a najviše od svega promovirati trajne principe Kraljevstva Nebeskog na opće dobro svakog vjernika i crkve u RH bez previše uplitanja u internu politku, status i načine djelovanja vjerskih zajednica. Također, ovom će se udrugom, vjerujem postići željeni cilj, a to je okupiti ne samo vjerske zajednice raznih profila već i sposobne aktivne vjernike unutar tih zajednica koji će svojim sposobnostima i raznim profilima pridonijeti ostvaivanju misije i ciljeva Kršćanske koalicije u RH. Nakon osnivačke skupštine vjerovatno ćemo pokrenuti web stranicu kao i ostale nužne stvari koje su potrebne za prodor u javnost. Za više informacija ili slanje prijedloga, stojim Vam na raspolaganju. Molim Vas kontaktirajte me na moj osobni e-mial (mario.ducic@zg.t-com.hr ili cce@cce.hr ), jer neću biti dostupan na telefonima radi službenog puta sve do 13.03. Unaprijed zahvalan.
Srdačan pozdrav u ime incijalnog tima,
Mario Dučić | |
|
| |
dominik
| Naslov: Re: Crkva Cjelovitog Evanđelja sri vel 20, 2008 3:10 am | |
| Hvala, poslao sam im mail, da mi posalju statut, pa cemo vidjeti. Cini mi se kao dobra ideja, ali nekako, nekako, u srcu mi nije odusevljenje. Bojim se da je to mozda na umjetnoj razini... i da nece zazivjeti. Ali, nadam se da sam u krivu. | |
|
| |
Luther Admin
| Naslov: Re: Crkva Cjelovitog Evanđelja sri vel 20, 2008 5:05 am | |
| Molit ćemo Gospodina da On to vodi i da se NJegovo ime proslvi. Još bih dodao: trebali bi smo imati radio postaju na FM-u na kojoj će se propovjedati Evanđelje i biti protestantka glazba, emisije... | |
|
| |
dominik
| Naslov: Re: Crkva Cjelovitog Evanđelja sri vel 20, 2008 3:01 pm | |
| Istina, vidim kako braca po autima slusaju Radio Marija i HKR (katolicki radio) i nisam bas time odusevljen. Bilo bi prekrasno da ima gdje pravi radio sa pravom krscanskom glazbom (ne samo krscanskim-emotivnim pjesmama) i propovjedima. Bilo bi zgodno kada bi se i kakav internet radio slozio. | |
|
| |
dominik
| Naslov: Re: Crkva Cjelovitog Evanđelja sri vel 20, 2008 3:05 pm | |
| Inace, poslali su mi iz cce-a statut i ostalo. Cini se sve ok, samo je to ipak sturo... pa cemo morati pricekati da to zazivi da vidimo sto to je i kako ce raditi. Bilo bi lijepo da crkve suradjuju na projektima evangelizacije. A ne ovako svaka crkva s 2 covjeka na ulici svaki tjedan i to u razne dane... djelujemo kao neki kultovi. Ali pitam se sto ako se tko obrati... biti ce borbe za clanove. Pitam se kako ce se to rijesiti... | |
|
| |
Luther Admin
| Naslov: Re: Crkva Cjelovitog Evanđelja čet vel 21, 2008 3:37 am | |
| Želiš rješenje? Pozvati na poniženje sve i na traženje Božjeg lica i Bogu sve predati. Tada će zbilja krenuti. Članovi? Braček moj, niš ti ne brini- Krist se bude pobrinuo kao i uvijek, samo Mu moramo predati mjesto koje samo Njemu pripada i to je sve.
Upravu si kada kažeš za radio, ni j nisam oduševljen istim. Trebamo svoju postaju. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Crkva Cjelovitog Evanđelja | |
| |
|
| |
| Crkva Cjelovitog Evanđelja | |
|