-Da li je moguce;da vec jednom dodje Istina?Zbog cega uvek lazemo i nastojimo druge prevariti?Svaki covek ima pravo da mu drugi pokaze pravo lice,da mu jasno kaze prave misli!-Cesto sam iznenadjen sto susrecem Hriscane kako lazu,kao i ostali ljudi.Dakle,oni nisu shvatili poruku o Radosnoj vijesti?iSTINE KOJA OSLOBADJA?-Cujem da ima ljudi cak u vodstvu crkve za koje ne postoji kult istine.? Kad diktatori utvdjuju svoju vlast organizovanim lazima,kada se ratoborni narodi pokrivaju jagnjecom kozom,kad se inperijalisticki narodi kao dobro cinitelji predstavljaju a gule druge.Kad politicari obmanjuju narod,to su ponasanja koja treba kazniti.Ali ,da tvoji ljudi.. koji izjavljuju da pripadaju tebi,i da su nosioci tvoje radosne vijesti,nemaju osecanja,za Istinu,to me zbunjuje!zbog toga drhtim.Ocajna sam!Kao da se tvoje kraljevstvo moze izgraditi na lazi.Kao da je dozvoljeno na zlo odgovarati zlom..Bilo bi bolje,Gospode,da priznamo svoja lutanja,da ne maskiramo svoje slabosti,da se oslobodimo svoga stida!Bilo bi bolje da kazemo sta je bilo i sta jeste,da ukorimo one izmedju nas koji lazu.-ogresujemo se u pravdu jer svoje krivice prebacujemo na druge i nismo u stanju da shvatimo da je nesto preslo na nase mogucnosti.Molim te Gospode,za taj narod,za propovednike,da svi imaju toliko Ljubavi za Istinu da ona kroz njih zahvati ceo zivot,odnose,sve ustanove covecanstva!! Ne odbaci nas Gospode! Nemoj nas ostaviti u svojoj nemoci! AMEN.