Trubar
Broj postova : 10 Age : 67 Registration date : 25.04.2007
| Naslov: Rim 5,10 uto svi 08, 2007 11:06 am | |
| | |
|
Luther Admin
Broj postova : 423 Age : 39 Localisation : Balkan Registration date : 14.04.2007
| Naslov: Re: Rim 5,10 sri svi 09, 2007 1:15 am | |
| - Trubar je napisao/la:
- Jer kad smo se pomirili s Bogom smrću Sina njegova, dok smo još bili neprijatelji, mnogo ćemo se većma kao pomireni spasiti u životu njegovu.
(Rim 5,10)
Mislim da komentar nije potreban. AMEN Hvala Bogu puno za to, bez Njegove milosti smo bespomoćni. Hvala ISUSU što nas je pomirio s Ocem Nebeskim. Hvala Mu što je vjeran svojim obećanjima. Slava Mu. Amen | |
|
Faith
Broj postova : 151 Age : 42 Localisation : Zagreb Registration date : 04.05.2007
| Naslov: Re: Rim 5,10 sri svi 09, 2007 2:41 am | |
| "Velika su i čudesna djela tvojga, Gospodine, Bože Svevladaru. Istiniti su i pravedni putovi tvoji." Bitno je danas posvješćivati si da je napš Bog elik i da ako smo u Njemu nemoramo se bojati. Onaj koji se drži Boga nemože zalutati ako to sam ne želi. Stoga. U Bogu našem je snaga, On je taj koji pobjeuje neprijatelja. Aleluja! | |
|
Luther Admin
Broj postova : 423 Age : 39 Localisation : Balkan Registration date : 14.04.2007
| Naslov: Re: Rim 5,10 čet svi 10, 2007 12:57 am | |
| - Faith je napisao/la:
- "Velika su i čudesna djela tvojga, Gospodine, Bože Svevladaru. Istiniti su i pravedni putovi tvoji."
Bitno je danas posvješćivati si da je napš Bog elik i da ako smo u Njemu nemoramo se bojati. Onaj koji se drži Boga nemože zalutati ako to sam ne želi. Stoga. U Bogu našem je snaga, On je taj koji pobjeuje neprijatelja. Aleluja! Slava Bogu koji pobjeđuje neprijatelja, koji nas štiti desnicom svojom. On Zaklon je naš, Utvrda naša, Bog u koga se uzdamo. Slava Mu! Amen Haleluja! | |
|