| Licna, teska borba za pobedu i obnovljenje. | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Jevrejin
Broj postova : 112 Registration date : 18.04.2007
| Naslov: Licna, teska borba za pobedu i obnovljenje. sri tra 25, 2007 7:59 am | |
| U nekoj sam teskoj unutrasnjoj duhovnoj borbi koju ne razumem.
Potrebna mi je podrska u molitvama, ljudi molitava i vere.
Mozda kasnije iznesem sta je to sto me muci, ali sada kao da nemam reci da ih opisem.
Pomagajte braco. | |
|
| |
Luther Admin
Broj postova : 423 Age : 39 Localisation : Balkan Registration date : 14.04.2007
| Naslov: Re: Licna, teska borba za pobedu i obnovljenje. čet svi 03, 2007 3:26 am | |
| [/i] I ja sam u iskušenjima i borbama. "Bože, molim ti se za Jevrejina. Pobjedi Ti ISUSE u nama, proslavi Tvoje Sveto Ime Kralju. Bože, oprosti nam naše grijehe sve kojima smo Te uvrijedili, izliječi nas i ojačaj. O Bože, pogledaj na muku našu, moju i Jevrejinovu. Ti se proslavi Bože. Kralju naš, znamo da nas čuješ, da nas ljubiš, ali znamo i Tvopju pravednost koje smo žedni. Kralju, oprosti nam, obnovi nas i ojačaj. Ti si nača snaga. O, hvala Ti Bože za sve. hvala Ti za Jevrejina i sve što si učinio u njegovu životu. U Isusovo Ime, AMEN" | |
|
| |
Faith
Broj postova : 151 Age : 42 Localisation : Zagreb Registration date : 04.05.2007
| Naslov: Re: Licna, teska borba za pobedu i obnovljenje. uto svi 22, 2007 2:21 pm | |
| Kriste KRalju naš. Tebi se utječem u svakoj potrebi. Pred Tebe stavljam brata Admina i brata Jevreina. TI poznaš njihova srce. Ti si Onaj koji proničeš srcea i bubrege. Ti si onak koji ljubiš sva svoja stvorenja i za njih si položio život. Rekao si tražite i nači ćete, ištite i dat će vam se. Evo u Tvoje te Ime Kriste molim da pogledaš na njih, takneš njihova srca, da osjete Tvoju prisutnost u njima, da učiniš njihova Srca po svome Srcu. Po svome milosrđu pogledaj na muku i teret koji nose i budi im blago Svjetlo i blaga Ruka koja će ih pridići iz njihove boli i muke. HVala ti Isuse što ušlišavaš molitve djece svoje! Slava ti Kriste. Slava ti i hvala Isuse. Amen! Aleluja! | |
|
| |
tihi
Broj postova : 13 Age : 46 Localisation : sisak Registration date : 26.05.2007
| Naslov: molite za mene čet svi 31, 2007 2:17 pm | |
| ima dosta tesku krizu vec dva tjedan traje tesko je opisati.hvala sto se moli te za mene.Bozji blagoslov svima | |
|
| |
Faith
Broj postova : 151 Age : 42 Localisation : Zagreb Registration date : 04.05.2007
| Naslov: Re: Licna, teska borba za pobedu i obnovljenje. čet svi 31, 2007 2:37 pm | |
| - tihi je napisao/la:
- ima dosta tesku krizu vec dva tjedan traje tesko je opisati.hvala sto se moli te za mene.Bozji blagoslov svima
Ne brini, molit ćemo i dalje. Ako je Gospodin uz te koga da se bojiš! Bog je štit života tvogpred kime da strepiš? Bog mi je svjetlost i spasenje, koga da se bojim. Bog je štit života mog pred kime da strepim? Za jedno molim Jahvu samo to ja tražim da živim u domu Jahvinu sve dane svog života. Da uživam milinu Jahvinu i Dom Njegov gledam... | |
|
| |
DJ LunaMoon Admin
Broj postova : 82 Age : 39 Localisation : Orasje Registration date : 20.04.2007
| Naslov: Re: Licna, teska borba za pobedu i obnovljenje. čet svi 31, 2007 8:17 pm | |
| U duhovnim krizama, ili psihickim krizama - odem i pricestim se, pomolim se, postim ponekad molim i za vas | |
|
| |
evangelina
Broj postova : 11 Age : 56 Registration date : 13.05.2007
| Naslov: Re: Licna, teska borba za pobedu i obnovljenje. pet lip 08, 2007 2:02 am | |
| Jahve mi je svjetlost i spasenje: koga da se bojim? Jahve je štit života moga: pred kime da strepim? Kad navale na me zlotvori da mi tijelo žderu, protivnici moji i dušmani, oni posrću i padaju. Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja. Za jedno molim Jahvu, samo to ja tražim: da živim u Domu Jahvinu sve dane života svoga, da uživam milinu Jahvinu i Dom njegov gledam. U sjenici svojoj on me zaklanja u dan kobni; skriva me u skrovištu Šatora svoga, na hridinu on me uzdiže. I sada izdižem glavu iznad dušmana oko sebe. U njegovu ću Šatoru prinositi žrtve radosne, Jahvi ću pjevat' i klicati. Slušaj, o Jahve, glas moga vapaja, milostiv mi budi, usliši me! Moje mi srce govori: "Traži lice njegovo!" Da, lice tvoje, o Jahve, ja tražim. Ne skrivaj lica svoga od mene. Ne odbij u gnjevu slugu svoga! Ti, Pomoći moja, nemoj me odbaciti! I ne ostavi me, Bože, Spasitelju moj! Ako me otac i mati ostave, Jahve će me primiti. Nauči me, Jahve, putu svojemu, ravnom me stazom povedi poradi protivnika mojih. Bijesu dušmana mojih ne predaj me, jer ustadoše na mene svjedoci lažni koji dašću nasiljem. Vjerujem da ću uživati dobra Jahvina u zemlji živih.
U Jahvu se uzdaj, ojunači se, čvrsto nek' bude srce tvoje: u Jahvu se uzdaj!
Psalam 27 | |
|
| |
Iva
Broj postova : 18 Registration date : 17.04.2007
| Naslov: Re: Licna, teska borba za pobedu i obnovljenje. uto lip 19, 2007 9:04 am | |
| Iako si pozvao samo bracu da mole za tebe,evo i sestra. Drzi se i uvijek gledaj ravno u pocetnika i zavrsitelja nase vjere Isusa.On je rekao da nitko nece biti vise kusana nego moze podnjeti...´ Molimo za tebe!! | |
|
| |
Jevrejin
| Naslov: Re: Licna, teska borba za pobedu i obnovljenje. sri kol 20, 2008 1:11 pm | |
| Hvala svima vama sto ste se tako istrajno molili za mene.
Zelim sve da ohrabrim, moram vam reci da je mi je mnogo, mnogo bolje. Sada mislim da je doslo vreme da idem napred i krenem u pobede. Sve to omogucavaju mi vase molitve.
Zahvalan brat Jevrejin. | |
|
| |
Luther Admin
Broj postova : 423 Age : 39 Localisation : Balkan Registration date : 14.04.2007
| Naslov: Re: Licna, teska borba za pobedu i obnovljenje. sri kol 27, 2008 4:21 am | |
| Dajem slavu presvetomu Bogu koji moćno djeluje i proslavlja svoje veto i moćno ime koje jeste ime nad svakim drugim imenom ime. Slava Kralju Kraljeva i Gospodaru gospodara | |
|
| |
Jevrejin
| Naslov: Re: Licna, teska borba za pobedu i obnovljenje. sri kol 27, 2008 4:51 am | |
| - Luther je napisao/la:
- Dajem slavu presvetomu Bogu koji moćno djeluje i proslavlja svoje veto i moćno ime koje jeste ime nad svakim drugim imenom ime.
Slava Kralju Kraljeva i Gospodaru gospodara Pridruzujem se zahvaljivanju. Slava Bogu i Gospodu Isusu Hristu. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Licna, teska borba za pobedu i obnovljenje. | |
| |
|
| |
| Licna, teska borba za pobedu i obnovljenje. | |
|