| MOLIM VAS ZA POMOĆ | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
tanja
Broj postova : 3 Localisation : rijeka Registration date : 18.06.2007
| Naslov: MOLIM VAS ZA POMOĆ čet ruj 20, 2007 4:50 am | |
| Božji Blagoslov,htijela bih pitati nekoga, ako zna kako se zove crkva iz ljubljane pastor im je Danijel i trebalo bi mi njegovo prezime molim vas ako mi možete pomoći. | |
|
| |
Luther Admin
Broj postova : 423 Age : 39 Localisation : Balkan Registration date : 14.04.2007
| Naslov: Re: MOLIM VAS ZA POMOĆ uto ruj 25, 2007 5:23 am | |
| Pokušat ću se raspitati. Pitat ću i prijatelje iz Slovenije. Bog te blagoslovio! | |
|
| |
Trubar
Broj postova : 10 Age : 67 Registration date : 25.04.2007
| Naslov: Re: MOLIM VAS ZA POMOĆ sub lis 06, 2007 11:27 am | |
| Živjeli! Na žalost ne znam za pastora Danijela iz Ljubljane. U Novom mestu je pastor evanđeoske crkve Danijel Brkič. Možda misliš njega? | |
|
| |
tanja
| Naslov: Re: MOLIM VAS ZA POMOĆ pon lis 08, 2007 5:17 am | |
| a joj kada sam bila tamo crkva je bila u ljubljani, tada sam dobila njihovu kazetu tima slavljenja "GENERACIJA SLAVLJENJA"tako se zove mislim. | |
|
| |
daisy59
Broj postova : 2 Registration date : 25.01.2008
| Naslov: Re: MOLIM VAS ZA POMOĆ pet sij 25, 2008 6:07 am | |
| Draga Tanja pastor se zove Danijel Kašnar,a njegova žena Kiara...Ime crkve je ''KC Nova Generacija''...Adresa:Franca Mlakarja 3...pozdrav mama. božji blagoslov... | |
|
| |
tanja
| Naslov: Re: MOLIM VAS ZA POMOĆ sub sij 26, 2008 2:07 pm | |
| Hvala to je on,puno hvala. | |
|
| |
daisy59
Broj postova : 2 Registration date : 25.01.2008
| Naslov: Re: MOLIM VAS ZA POMOĆ čet sij 31, 2008 4:57 am | |
| crkva koju vodi pastor Danijel izuzetno je blagoslovljena od Gospodina jer se ne tolerira razdor u obitelji, jer kako pastor kaže - tko može reći da je Isus u njegovom srcu a da ne može voljeti oca ili majku? neki ljudi čine takve strahote u svojoj samopravednosti pred svijetom. nikad nismo djelili kazete "Generacija slavljenja" . u hrvatskoj je samo 5 kazeta koje su nam plaćene. treba najprije raditi na odnosima ljubavi a potom pjevati, jer kako čemo moći ljubiti svoje neprijatelje a ne možemo svog oca, majku, braću? ... ali kada sami sebe prosuđujemo nikad ne budemo osuđeni zbog svoje samopravednosti, a u drugima vidimo grijeh čak i tamo gdje ga nema. to nije lice Gospodnje! zato braćo trgnimo se, sotona je veliki zavodnik među nama i smije nam se u lice, a sve to zbog našeg ega. božji blagoslov | |
|
| |
Luther Admin
Broj postova : 423 Age : 39 Localisation : Balkan Registration date : 14.04.2007
| Naslov: Re: MOLIM VAS ZA POMOĆ ned vel 03, 2008 1:14 am | |
| Tako je sestro. Divno razmišlhjanje. Trebamo se osloniti na Gospodina u problemima u obitelji, jer On uvijek ima rješenje. Bez Njega ne može ništa, jer tada sve se ruši, ali kada On dođe i Njemu predamo sve, zbilja će biti blagoslov veliki za pojedinca, obitelj, lokalnu crkvu i društvo. | |
|
| |
skebo
Broj postova : 1 Registration date : 24.02.2008
| Naslov: Re: MOLIM VAS ZA POMOĆ ned vel 24, 2008 7:19 pm | |
| - tanja je napisao/la:
- Božji Blagoslov,htijela bih pitati nekoga, ako zna kako se zove crkva iz ljubljane pastor im je Danijel i trebalo bi mi njegovo prezime molim vas ako mi možete pomoći.
pozdrav svima! U tu crkvu ide moja sestra sa porodicom i super je! Ako zelis mogu ti dati njen email i ona ce ti pomoci oko svega sto te zanima, bilokoji kontakt ili bilosta. Pozdrav! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: MOLIM VAS ZA POMOĆ | |
| |
|
| |
| MOLIM VAS ZA POMOĆ | |
|